söndag 8 januari 2012

check!

Haha, sådär ja ! Här har ni förklaringen till mitt konstiga inlägg.. hah.. det såg tidigare ut som att datumet var helt konstigt , men jag skojade bara :) det var precis som det ska :),
Älskling sover fortfarande så jag ska gå och väcka honom nu :)

wtf?

jag måste bara testa en sak. nu kommer kanske inte fatta i detta inlägg men jag förklarar i nästa om ngn minut:)

lördag 7 januari 2012

kul..

Har så sjukt tråkigt :/ Ante ligger typ och sover och jag sitter här med mamma... kul va ? chattar lite med Natha på fb så lite roligt har jag kanske..haha. Var ju hos pappa och packade ihop mina saker som jag har haft liggandes där i evigheter , och vi bytte även julklappar :) Av pappa å Sebbe fick jag 2000 kr på täby c och 2 mat saker . vet inte hur man ska förklara de :P haha. Och jag gav pappa en grön tröja och sebbe en blå :P haha. dom passade iaf och det var huvudsaken :)
Hittade SJUKT mycket kläder hos pappa som har letat efter i evigheters evigheter ! :)
Så de e nice. Eller något liknande.


Puss.

fredag 6 januari 2012

ner till pappa snart

Hejsan hejsan ! Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg om vad som händer idag :)
Mamma väckte mig vid halv 4 ungefär för jag och mamma ska ner till pappa och fixa lite :) Sen ska vi dra och handla saker till tacos ikväll :) MUMS! Sen vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt :)
Men skriver mer lite senare när jag kommit hem eller senare ikväll :)

PUSS PÅ ER !

Kärlek i högsta grad, jag älskar dig Andreas <3

torsdag 5 januari 2012

hej igen

Tänkte återigen göra ett försök med att börja blogga igen :P Haha :)
Satt och kollade igenom bloggen och insåg att jag faktiskt saknar att blogga :o Så nu är jag tillbaka igen! :) MINST ett inlägg om dagen ( antagligen på kvällen ) är vad jag har planerat :)


Så ska jag försöka få min älskling att hjälpa mig med en ny design och kanske tillockmed att jag bröjar blogga på blogg.se igen, mycket skönare på något sätt :o Även fast blogger.com är mycket lättare .
Nu ska jag göra mackor åt min älskling för han e super hungrig :) <3