söndag 17 juli 2011

Hos hanna !

Tjoo peepz!
läget fan ? Vet ni vad ? Idag har jag haft det jävligt bra. Först. Träffade jag hanna. Sen träffade jag och hanna en massa andra människor. Typ. Cladde, jossan, linda, sofie, tony, vinne, marre , emma och lars. Och nu har jag säkert glömt någon. Har jag det känner jag mig ganska taskig. Ne men. A. Imorgon ska jag och hanna, ( om vi lyckas vakna tidigt ) dra t grönan. Sen om vi vaknar senare så sticker vi antagligen ut eller något. :) drar ut med cyklarna eller något :)
Åh! Glömde näsan ! Jag och hanna har kollat på två skit bra filmer ! Här har ni ! : spiderwick och sky high ! Haha. Sjukt bara faktiskt xd haha ! Nu ska vi kolla på den 3dje och sista filmen : på smällen !





LOVE

fredag 15 juli 2011

Utgång !

Kom nyss hem från att ha handlat och ätit. Ska snart ut igen och träffa sofie ida och några fler ! :) awesome !




LOVE

Jävla piss humör!

Det är idag då jag ska vara glad å allt. Men nehe. Jag vaknar med att mitt comviq kompis hade gått ut. Så jag bad mamma fylla på. Så fyllde hon bara med 75 kr när hon mycket väl vet om att jag inte klarar mig på så lite pengar. Så blev jag på dåligt humör pga det. För nu kan jag inte snacka med linnéa på typ en månad. Och många till. Jag kommer inte kunna göra någonting. Så får vi reda på om vi fått lägenheten som vi ev ska flytta in i . Fan vad jag hatar den här jävla skiten alltså. !

Sista !

Sista inlägget innan jag ska sova :) yes. Har spelat kort med mamma typ hela kvällen. Båda är skit trötta så båda bara skrattar hela tiden. Haha. Lite kul faktiskt. Vi spelade uno, och sen spelade vi 500, ett kortspel som min mormor älskade. :) så fastnade jag på uno. Dvs, när jag bara hade ett kort på handen så sa jag uno. Haha. Lite kul faktiskt ;) och sen var jag och mamma lite coola också. Jag sa, spela inte tuff framför mig ( till mamma ) och hon svarade , ska jag ställa mig bakom dig då? Hahahahahah !
Nej nu ska vi sova :P godnatt :D



LOVE

torsdag 14 juli 2011

Hejsanhejsan!

Nu har jag min gamla tele igen :) so, i'm back in the game bitch! Haha. Ett inlägg om dagen är mitt mål. Heys!

LOVE

onsdag 13 juli 2011

Mobilblogg.

Egentligen skit jobbigt att sitta och mobilblogga på den här telefonen men a. Jag klarar mig. Sa ju att jag skulle lägga in minst ett inlägg om dagen men så blev det ju inte. Så du hos jag ett nytt försök. Fast. Det är ju inte så många som läser. Men bloggen är ju egentligen inget jag har för att få läsare och skit. Jag har den mest bara för att skriva av mig. Och det här var ju inte direkt intressant för er att veta. Men iaf. :p haha. Sitter hos moster nu iaf. Men jag skriver igen imorgon :)


LOVE

söndag 10 juli 2011

ny design

yesh, ny design.
nu ska jag ta och göra något vettigt. som att fixa mig å gå ner och handla med mamma :)

LOVE

haha

jag sa ju att jag skulle ta en bloggpaus, men jag tror jag ändrar mig. ett inlägg om dagen ska jag ju faktiskt kunna fixa till :) haha!
Gick och la mig vid 5 inatt ;) satt och chattade med natha och emil ;)
kunde ha gått och lagt mig senare om det inte va för att emil skulle gå å lägga sig och jag blev skit trött haha!
skulle ha dragit t grönan idag med natha, men det kom lite komplikationer så kanske ska träffa henne lite senare ikv.
nu sitter jag bara här och tar det lungt :) ska snart ner och handla och käka med mamma :) liam åker hem idag så :/
jag och mamma är super exalterade pga en sak. men det ska jag inte ska skriva ut förs än jag är säker.
men jag HOPPAS!! :D hihi ! :D
Nu ska jag nog tråka lite mer :P vet inte vad jag ska skriva mer :P haha, hoppas att mamma följer med upp t moster sen när vi är klara i centrum :)
kanske skriver lite senare igen :) <3


LOVE 

lördag 9 juli 2011

hmm..

jag älskar att blogga men har aldrig tid för att skicka in ett blogginlägg. och nu när min telefon är trasig kan jag inte mobilblogga heller.. ska försöka få igång den lite senare.. men jag säger såhär då..
jag kör med bloggpaus. så får vi se när jag börjar igen.  om jag ens gör det...
vi får se...
vet inte om man ser så bra, men här har ni en bild på hur jag ser ut nu: med min nya percing.

LOVE