fredag 30 september 2011

sova!

Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska försöka sova. Somnade i ca 2 timmar på soffan innan.
I morgon blir det skola från 08.20 till 11.40. NICE! Sen kl 1 så ska jag till läkarn och sen ska jag hem och städa och lite sånt :) sen ska jag ut och träffa kompisar ;)
Nu ska jag försöka sova och ge tillbaka datorn till mamma :)

BILD: Jag och bebisen hanna :* 






LOTS OF LOVE,ANNA

onsdag 28 september 2011

hata engelska

hej. jag bara kände att jag var tvungen att skiva att jag HATAR engelska.
puss.

LOTS OF LOVE,ANNA

tisdag 27 september 2011

sova strax då

Idag tänker jag lägga mig i sängen ganska tidigt :) Ont i huvudet och magen och jag behöver gå t skolan morgon. Även fast jag egentligen inte orkar. Tycker att det är så otroligt pinsamt när man får värsta hostattackerna på lektionerna. Men jaja. Det är något man får ta.
Nu ska jag ta och fixa lite och sen gå och lägga mig :) Vi hörs nog imorgon i skolan eller så :) puss godnatt !

LOTS OF LOVE,ANNA

jävla hosta..

Blev hemma från skolan idag ( FUCK HELLER BRA! ) Om min jävla hosta inte lägger sig snart så kommer min skolgång sluta illa. Eller något sånt. Vet inte vad jag snackar om för jag är helt lost. Vaknade typ runt halv 6 eller något. Hände en sak i natt som gjorde att jag hade ganska så svårt att sova.. Har inte lämnat mitt rum alls idag. Sitter fortfarande här inne. Har inte käkat men är inte hungrig heller. Men måste tyvärr käka någonting annars kommer mitt liv sluta illa.


Okej, det här inlägget blev bara helt jävla fucked up.
Så hej då.










LOTS OF LOVE ,ANNA

du borde veta att jag dör när du ler

Det skulle aldrig funka, även om vi försökte. Jag blickar tillbaka, ser dig och mig. Vi hade det så bra men du var tvungen att gå. Du var tvungen att lämna mig. Du gjorde allt, jag kände mig värdefull. Du var allt. Den jag levde på. Försökte tänka på annat men lyckades aldrig. Jag har haft andra, men aldrig någon som dig. Du var speciell. Du var något så otroligt betydelsefullt. Du var min prins. För att sluta tänka på dig, måste jag radera alla minnen. Men de är minnen jag för alltid vill ha kvar hos mig. Kan du förstå? Det har gått mer än ett år nu. Jag har inte sett dig på mer än ett år. Jag har inte fått känna din närhet på mer än ett år. Innan jag träffade dig, trodde jag inte på kärlek. När du kom till i mitt liv, förändrades allt. Du var min, men bara för en stund. När du lämnade mig. Förstördes allt. Jag var depp i ett år. Ville bara vrida tillbaka tiden och låtit bli att träffa dig. För då hade jag aldrig känt såhär. Helt jävla sjukt vad jag älskar dig. Flera gånger försökt förtränga alla minnen, slutat tänka på dig. Försökt hitta någon som kan få mig känna som du gjorde. Men har inte lyckats. För det finns verkligen ingen som dig. Förlåt. Men jag faller tillbaka hela tiden. Även fast jag inte vill. Kommer du ihåg mig? Tänker du någonsin på mig?... Kommer du någonsin tillbaka?.....

söndag 25 september 2011

05.46

kl är typ... mycket.. och jag kan inte sova.. sitter och chattar med en kompis på msn. måste kanske egentligen sova. annars kommer jag VERKLIGEN sova bort hela dagen. börjar faktiskt bli rätt trött så jag borde försöka sova nu innan jag blir pigg igen.. haha. det där lät inte normarlt..


LOTS OF LOVE, ANNA

ÅÅÅKEJ!

Hejsan hejsan! Här är en brud som är rätt trött i huvudet. 
kom hem för ett litet tag sen så jag e rätt pigg.. eller inte.
Och nej, jag har inte druckit. Jag har bara varit med ngra kompisar och gjort typ ingenting. Hängt i centrum som vanligt .. hahah! Jag och mina kompisar har inge liv.. typ. Jag börjar tycka om det här med att blogga.. Känns roligt på något konstigt vis nu när jag har egen dator + ett internet som fungerar (YAY!) Så den här gången kanske jag kan hålla det jag sagt typ .. 1000000 ggr.. HAHA  

Så, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan. dvs INGENTING! 
ha de så bra alla så hörs vi kanske innan jag går och lägger mig eller imrn :)


LOTS OF LOVE, ANNA

lördag 24 september 2011

låt mig bara få börja om

Jag vill ha mitt liv tillbaka. Allt man gör går bara åt helvete. Och ingen förstår. Allt är bara mitt egna fel. Jag har satt mig i skiten själv. Händer det något, är det alltid jag som får skiten för det. Jag startar bråk hela tiden och.. ja.. mitt liv suger.

fredag 23 september 2011

torsdag 22/9 / fredag 23/9

Ny musik på mobilen, nu är jag nöjd. Nu kanske jag kan slappna av lite mer när jag e påväg t skolan och sånt:)
Egentligen borde jag kanske sova men jag har sovit så mycket under dagen så jag är inte så trött... :/ ganska dumt, jag vet. Men ja, vadfasen ska jag göra då ? ;) haha. Skolan imrn då :) och sen efter de så ska jag och Lyckman in t stan och träffa en kompis och sen ska jag typ hem och träffa Sommar :) Kanske iaf. Kommer nog antagligen också vara med Lyckman typ hela tiden. Och kanske, Natha om hon vill :) Ska prata med henne med :) Har ju inte träffat dom på ett bra tag nu så jag känner att jag behöver det :P haha ! :D och jag saknar skolan.. jagvet.. helt jävla sjukt men jag har missat så enormt mycket nu så det inte är sant ! Missade tillochmed redovisningen som var idag / igår... å de suger ju...
Aja, skriver antagligen i skolan imrn, eller något sååådant :)

puss och kraam!

älskar dig lyckman <3



LOTS OF LOVE, ANNA

torsdag 22 september 2011

skola imrn!

nu har jag varit hemma sen i måndags, dags att ta sig t skolan även om jag inte mår bra!
Just nu mår jag iaf lite bättre, men inte helt bra. Låter som en kille ! haha.

ska bädda sängen strax!
LOTS OF LOVE, ANNA

mupp dag...

var hemma från skolan idag då. blir hemma imrn med.
Blev till att städa lite i rummet och sen käka ute med mamma och moster, sen hem t moster och prata lite och sen.. ja så stack jag och mamma hem. Ska typ sova nu, eller strax. Sen kommer moster hit imrn å fixar lite med oss å så :) Sen på fredag ska jag t skolan :)

Nu ska jag sova.
HEJS!

bytte piercing, men bytte tillbaka för det kändes konstigt.



LOTS OF LOVE, ANNA

onsdag 21 september 2011

pratar med älsklings issa!

JAJAMEN! Sitter och snackar med Issa i telefonen, ska typ städa och sen dra ner och käka med mamma och moster. Moster var ju över för ett litet tag sen så hon hjälpte mig att byta piercing. Men det blev ju lite knas med tanke på att jag egentligen skulle byta till en ögonbrynspiercing som var helt rak men den var för kort :/ så jag och moster byteslånar med varandera nu eftersom att hennes hål var kortare eller hur man nu ska säga :) så nu har jag min mosters piercing tills jag har tagit mig tid att åka och köpa en ny :) Så fort jag får pengar ska jag in t stan och köpa en eller 2 nya :D * HAPPYFACE! * Har försökt byta den där jävla piercingen i evigheter nu men aldrig lyckats , så kom moster och då funkade det självklart ! :D <3
Nu ska jag typ ta och fixa lite, sen ska vi ner och käka pizza :D


KYSS!

LOTS OF LOVE, ANNA

tisdag 20 september 2011

jahaja

Blir skola imrn iaf, orkar inte sitta hemma hela dagarna. Så ska jag hem å städa ( har inte blivit gjort de gångerna jag skrivit de tidigare ) sen ska jag ut en sväng och sen lite senare så ska jag färga håret igen :)  börjar bli mörkbrunt vilket jag inte vill ha. Så ska färga svart igen :) Sen ska jag ev till stan på torsd och träffa en kompis :) kulkul :) <3


Nej nu ska jag nog ta och börja göra mig i ordning för sängen... tror jag... Finns inge annat å göra ändå satt jaa ;) haha. Hejs!

LOTS OF LOVE, ANNA

tack för allt


Jag ska kämpa, för att själv må bra.
Men jag kommer inte klara av det själv.
Jag behöver din hjälp.
Dina andetag gör mig hel.
Du måste också kämpa, för att själv må bra.
Men du klarat det inte själv.
Därför kämpar vi tillsammans.
Du och jag.
Mot allt,
Mot alla.

Snart 2 hela år.
Men det känns som en evighet.
Det känns som om jag har känt dig i hela mitt liv.
Men det har jag inte.
Att förlora dig, är som att springa utan ben.
Förstår du hur mycket du betyder för mig?
Vi bråkar,
Vi tjafsar.
Men vi hittar alltid tillbaka till varandra igen.
Det är bara med dig,
Som jag är hel.
Förlåt för allt dumt jag sagt, och gjort.
Du ska veta att du är mitt allt.
Jag behöver dig.
Lämna mig,
Och jag lämnar allt.
Jag älskar dig mest, min bästavän, min syster, mitt liv. <3

Nathalie salamat, så stavar jag mitt liv <3




godmorgon :)

hejsan hejsan, förstår inte vad jag gör vaken nu.
Jag skulle egentligen t skolan men mår inge vidare.

måndag 19 september 2011

SKOLAAAAAA

Hejsan hoppsan! Sitter i skolans cafeteria med Rebecca och dricker fanta exotic. Mår inte sådär jäääääättttttttttttte bra, ont i halsen, ryggen och magen så jag funderar på att dra hem.. ska städa när jag kmr hem iofs så det blir inte så mke vila.. men det känns ändå bättre att va hemma och ändå ta det lite lugnt ist för att vara i skolan och stressa med arbetet. Sen har vi ju matte sen och då kommer jag inte kunna koncentrera mig... då blir det ju bara knas. Men nu säger min mamma att jag kan komma hem, men då får jag inte gå ut sen å de suger... det räknas ju liksom som skolk från skolan men sånt håller jag inte på med längre.



HEJDÅ!

LOTS OF LOVE, ANNA

never let me go

håll min hand, eller släpp den för alltid.
håll mig i dina armar eller lämna mig för evigt.
never let me go, i need you now more then ever.




ha de så bra alla !





LOTS OF LOVE,ANNA



söndag 18 september 2011

Kan inte sova..

Kl är snart 4 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Har fastnat på en låt vilket är otroligt jobbigt med tanke på att jag behöver sova.. Jag har inte riktigt sovit ut på länge. Dvs, gått och lagt mig tidigt och vaknat i rimlig tid. Det kanske jag borde börja med så jag klarar av hela dagarna i skolan vilket jag just nu faktiskt nästan inte gör. Vända tillbaka dygnet kanske? Haha. Men saken är ju den också att på vardagarna kommer jag typ hem vid kl 11, tar en cigg, sitter vid datorn och kollar facebook och bloggar, sen fastnar jag här och går och lägger mig sjukt sent.

Okej, det där var långt ifrån intressant för er att veta, men jag har tråkigt. Bara så ni vet.






Underbar låt. Lyssna!


LOTS OF LOVE, ANNA

jag e lycklig nu

Jag e lycklig  nu. Så sluta försöka förstöra för mig. Jag kanske verkar deppig med mina texter och så men jag är iaf lycklig. Så låt mig få vara det för en gångs skull. Jag är inte över allt som hänt under den senaste tiden men jag har allt jag behöver om inte mer. Jag behöver ingen pojkvän för att vara lycklig. För mig är bara kärlek ett plus. Men inget jag verkligen behöver. Mina vänner och familj är det ända jag behöver. Sen e jag lycklig. Det händer saker i mitt liv, visst. Men jag klarar mig. För det har jag alltid gjort.


LOTS OF LOVE, ANNA

lördag 17 september 2011

kom nyss hem!

Jajamensan! Kom nyss hem från att ha varit med en massa folk, bl.a Cladde, Jossan, Hanna, Issa, Fanny coh sedan några fler. Skulle egentligen träffa bror också men det blev inte riktigt så.
Sitter nu och äter chips och dipp å dricker cola! UNDERBART! 
Måste även berätta att.. nu två dagar i rad har jag och mina kompisar sett en kille/tjej.. ( vet inte vad det är för kön på människan ) som sitter vid busshållplatsen och glor som satan och sitter och vinkar, nickar på huvudet... och sitter och mäter hur djup och bred en papperspåse är. Personen satt även och tog upp kruka, efter  kruka, efter kruka, efter kruka...  Man garvar allvarligt talat nästan ihjäl sig asså ! HAHA! 


Love you girls.<3



LOTS OF LOVE, ANNA

fredag 16 september 2011

shit...

förstår mig inte på vissa människor nu för tiden asså. helt jävla sjukt vad folk älskar att förstöra för andra. förstår inte riktigt vart de personerna får allt ifrån.



Hel allihoppa! :D Sitter här i soffan som en jävla tönt, tänker på livets svåra upp och nedgångar och myser med min största av de små hundarna Willy :) Han e nog dock lika trött som jag ungefär... antar jag med tanke på att han typ kind off sover nu ;) haha, han är så vacker.
Dagen är nästan inte värd att snacka om. Det blev lite knaresier i skolan å så men sen efter det så skulle jag egentligen t grönan med det blev inte så med tanke på att jag var på ganska dåligt humör. MEN iaf. Så skulle jag hem , men ändrade mig när jag såg Ante, Alexandro och en annan kille som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på ( fett pinsamt ! ) Så var jag med dom, så kom Issa och några till sen lite senare å så va jag med dom ett bra tag. Sen så kom min broder Sommar dit :) ( inte min riktiga bror ) Så då var jag med han också :) Sen stack jag hem och då började de små problemen igen. ( inge problem hemma utan, utanför skolan och hemmet )
Men nu allvarligt talat. kors i taket så ska jag nog gå och fixa mig och dra å sova.. Får se hur morgondagen blir då... hahaha ! :P Kanske ska sova hos Natha.




LOTS OF LOVE, ANNA

onsdag 14 september 2011

pallar inte asså.

Allt som har med mig att göra, är mitt egna fel
Allt det jag gör, är mina egna val.
Det är min tur att vara lycklig nu.
Men min lycka kommer aldrig komma tillbaka.
Den har stannat totalt.
Jag har tappat bort mig själv
Och nu kan jag inte hitta tillbaka

söndag 11 september 2011

fml

Mår illa som fan. fattar inte varför. Händer så mycket i mitt liv just nu att det inte är sant. Vill verkligen inte bli sjuk nu asså. Har inte råd med det. Jag måste vara i skolan varje dag med tanke på att man missar så otroligt mycket när man är borta bara en dag, om ni förstår hur jag menar.
Sitter iaf i soffan nu och myser med en av hundarna medans de andra 2 är ute på promenad med mamma.
Hunden jag är med nu är ju ganska liten om man säger så, och mörkrädd och hatar regn så han fick vara inne medans de andra 2 stora hundarna är ute :)
Nu ska jag nog ta och göra något annat. Ta det lugnt och tänka på annat för stunden.


Älskar dig bebis Trizze <3


LOTS OF LOVE, ANNA

sjukt förvirrad brud

Jag kan le, jag kan skratta. Ni kan tro att jag är glad, men ni kommer aldrig fatta. 
Jag är död inombords.  Vet inte vart jag ska ta vägen. Är helt lost.
Jag vill inte, men vafan ska jag göra?
helt sjukt..
förlåt



fredag 9 september 2011

ny header

Yesh! Ny header då :) fast den är bara tillfällig tills jag har fixat den andra som jag har på tanken att göra ;)


puss på er !



LOTS OF LOVE, ANNA

ÄLSKA

Gjorde nyss klart eng läxan och sitter nu och äter choklad och lyssnar på musik. Är faktiskt lite trött men jag vill faktiskt inte sova just nu. Måste upp tidigt imrn men aa jag menar.. det klarar jag iaf :) haha. hoppas jag :P hahah!
Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och äta min choklad :D





LOTS OF LOVE, ANNA

torsdag 8 september 2011

HANDEL!

Haha  ! skit kul med handels lektioner fan. eller ? vi snackar om jävla ica. Haha. Sjukt tråkigt. Och jag är typ sjukt jävla hungrig.
hej då.



LOTS OF LOVE, ANNA

GODNATT

Sjukt bra dag, kan inte säga mer än så.
Jag kanske skriver imrn innan skolan. Vet inte när jag kommer upp riktigt... annars skriver jag nog kanske när jag är i skolan eller när jag är hos Carro eller när jag kommer hem sen  senare på kvällen... ja... har ingen aning om någonting just nu. Men jag mår bra :) Jag klarar mig.
Nu ska jag faktiskt ta att sova så jag orkar upp imrn ..
'Bild. Jag och K-J arbetar på lektion... eller ? ;)'






LOTS OF LOVE, ANNA

onsdag 7 september 2011

hejsan hoppsan!

Yeeeah man! Skulle ha vaknat halv 7 men det blev 20 i 6 ist tyckte min veckarklocka. Kunde inte somna om så det fick bli som det blev. Så nu sitter jag här och ba väntar på att tiden ska gå så jag kan gå ner till bussen i det ABSOLUT fina vädret. ( regn ) Det som e mest sjukt är att jag ska ner t centrum å träffa Issa och Natha. I det här vädret liksom. Sen ska jag t skolan och sen efter det ska jag t GRÖNAN.... nice.. fast ...nää...
men jag kan bita ihop iaf med tanke på att det stänger snart.. :( Nejmen gud. Nu ska jag faktiskt inte sitta här nå mer utan jag ska fixa det sista och sen ska jag dra iväg t skolan !
Skriver ikv ! :)



LOTS OF LOVE, ANNA.

tisdag 6 september 2011

förlåt igen då..

Nu glömde jag bort bloggen igen. Men nu har jag en ny dator, eller ja, fick den från skolan :)
SItter här och tänker på hur jävla cp den här dagen har varit. Började med att jag vakna 25 min innan skolan börja. och slutade med att jag fick sticka hem ist för att dra t grönan som jag egentligen skulle ha gjort. Blev sjukt jävla sur om man kan säga så. Kan tyvärr inte skriva ut här vad de e jag syftar på men ja :)
Nu ska jag ut och gå. Träffa ngn kanske.


                                                           Älskar dig issa.


LOVE